Transport Funerar Internațional

Din Europa în România

Îți oferim sprijin în cele mai grele momente ale vieții.

 

TEL: 0744 294 016SOLICITĂ OFERTĂ

Suntem alături de Tine

Îți oferim transport funerar internațional de oriunde din Uniunea Europeană, indiferent de situație.

Documentele Legale

Transportul funerar internațional se poate efectua doar cu ajutorul unor documente legale, pe care le întocmim noi.

Echipă Experimentată

Echipa noastră are o experiență de peste 11 ani în transportul funerar. De aceea, garantăm faptul că vom duce întregul proces la bun sfârșit în cele mai bune condiții.

Sicriul necesar

Transportul funerar internațional se realizează într-un sicriu de lemn, în care se află un sicriu de zinc, sigilat, asigurat de noi.

Prețul Redus

Costul de transport funerar internațional depinde de țara și localitatea în care a avut loc decesul, precum și de destinația unde va avea loc ceremonia de înhumare.

Transport Funerar International

din Uniunea Europeană

De peste 11 ani, la Iuliana Funerar, asigurăm transport funerar internațional și repatriere decedați din toate țările Uniunii Europene până în România. Datorită personalului nostru calificat și profesionalismului de care dăm dovadă, garantăm păstrarea în cele mai bune condiții a persoanei decedate pe tot parcursul transportului și aducerea acesteia în țară în timp record. Astfel, asigurăm transport funerar internațional din Germania, Italia, Anglia, Belgia, Spania, Franța, Portugalia, Olanda, Polonia și din orice altă țară a Uniunii Europene.

Servicii Complete

Scopul nostru este ca, prin intermediul serviciilor noastre de înaltă calitate, să te eliberăm de griji pe tot parcursul procesului de transport funerar internațional. În plus, îți asigurăm și serviciile funerare complete pentru a nu fi nevoit să intermediezi legătura dintre noi și alte părți implicate.

La Iuliana Funerar, îți asigurăm întregul proces funerar: întocmirea documentelor necesare pentru repatriere, sicriul pentru transport și pentru înmormântare precum și transportul din localitatea în care s-a produs decesul până la capelă.

Experiență Îndelungată

Deoarece transportul funerar internațional implică respectarea condițiilor impuse de Uniunea Europeană și întocmirea documentației necesare repatrierii, noi îți stăm la dispoziție pentru efectuarea întregului demers. Astfel, îți oferim liniștea și pacea de care ai nevoie în momentele dificile prin care treci.

Dacă te afli în situația de a fi pierdut pe cineva drag în orice țară de pe teritoriul Uniunii Europene, personalul nostru îți stă la dispoziție cu toate serviciile necesare de transport funerar internațional. Contactează-ne imediat ce ai aflat vestea, pentru a reduce la minim timpul necesar repatrierii.

Întrebări Frecvente

Cum se efectuează constatarea decesului în străinătate?
Dacă decesul a avut loc într-una din țările membre ale Uniunii Europene, acesta trebuie înregistrat la autoritățile din țara respectivă. Opțional, decesul poate fi declarat și la ambasada sau consulatul României din respectivul stat, pentru a permite eliberarea unui certificat de deces românesc.

Dacă nu dorești să înregistrezi decesul la ambasadă sau consulat, atunci se va elibera un certificat de deces internațional de către autoritățile din respectivul stat. Pentru repatriere, se vor elibera și alte documente: pașaport mortuar, certificat constatator și certificat de îmbălsămare eliberate de spital și autorizație de transport funerar.

Toate aceste acte sunt necesare pentru procesul de repatriere decedati.

În cazul în care nu alegi contactarea consulatului sau ambasadei românești din țara în care a avut loc decesul, certificatul de deces românesc se va elibera în România, de către autoritățile competente din orașul de domiciliu al persoanei decedate.

Cum se efectuează transportul funerar?
Pentru a efectua transportul în conformitate cu legile statului unde a avut loc decesul și cu legislația internațională, este recomandat să apelezi la o companie specializată în repatriere decedati și servicii funerare.

Transportul trebuie efectuat în cel mult 72 de ore de la solicitarea serviciului, cu mașini de transport funerar dotate cu instalație frigorifică.

Cum se efectuează examinarea trupului neînsuflețit?
După anunțarea autorităților din țara unde a avut loc decesul, examinarea trupului se va face în funcție de condițiile care au provocat decesul.

Dacă moartea s-a produs într-un spital, medicii sunt obligați să facă autopsia anatomo-patologică, pentru a confirma sau completa diagnosticul clinic. La alegerea familiei, pe baza unei decizii scrise, se poate alege să nu se efectueze autopsia.

Dacă moartea s-a produs în condiții suspecte sau necunoscute, autoritățile din țara respectivă sunt obligate să solicite medicilor efectuarea autopsiei anatomo-patologică.

În urma acesteia se poate investiga cazul și se poate efectua repatrierea decedatului.

Cât costă repatrierea unui decedat?
Costul repatrierii persoanelor decedate variază în funcție de mai multe criterii. De aceea, firmele care asigură aceste servicii nu pot oferi un plan de tarifare standard, însă fac toate eforturile necesare pentru a obține un cost repatriere decedati cât mai accesibil.

Costurile variază în fucncție de dinstanța dintre locul în care se află decedatul și locul unde trebuie repatriat defunctul, respectiv de costurile eliberării documentelor legale.

Informații Utile

Ce trebuie să ști în cazul unui deces în străinătate

Cât costa repatrierea unei persoane decedate în străinătate?

Cat costa repatrierea unei persoane decedate în străinătate? România este una din țările cu cea mai mare rată de crește a diasporei din Europa. Conform unui raport ONU de la final de 2016 privind migrația pe mapamond, România este pe locul 4 în Europa la numărul de...

Interviu: Cum Decurge Procesul de Repatrieri Persoane Decedat

Când o persoană de naționalitate română își pierde viața în străinătate, familia îndoliată trece prin mai multe etape. Suferința vine însoțită de stresul procesului juridic de repatrieri persoane decedate și organizarea, în paralel, a ceremoniei de...

Tradiții și obiceiuri de inmormantare la români

În tradiția ortodoxă și conform învățăturilor Bisericii, nu există o viață separată aici pe Pământ și una care începe după moarte; există o singură viață care începe la naștere și continuă până la veșnicie. De aceea, moartea este considerată o trecere către Dumnezeu,...

Cum poti obtine un ajutor pentru deces

Trecerea în neființă a unei persoane dragi poate fi dureroasă pentru membrii familiei sale, însă și o responsabilitate care apare, uneori, pe neașteptate. Pregătirea ceremoniei de înmormântare poate presupune costuri neprevăzute care sunt, în anumite cazuri, peste...

Cum aleg compania de transport funerar international potrivita

Știm cât de dureros poate fi să pierzi pe cineva drag. Însă, este și mai dificil să pierzi pe cineva în străinătate, neavând posibilitatea să fii prezent pentru a te asigura că trupul este pe mâini bune. Dificultatea apare, pentru multe familii, la scurt...

Cum procedăm în cazul unui deces in străinătate?

Se spune că viața este o călătorie a cărei destinație nu o cunoaștem. Se vorbește foarte mult despre cum să ne asigurăm o viață mai bună, cum să zâmbim mai mult și să ne bucurăm de fiecare moment. Însă, se vorbește foarte puțin despre momentul sfârșitului. Când vine...

Întocmim întreaga documentație Necesară pentru Transport

-Pașaport mortuar
-Certificat de deces
-Certificat constatator al decesului eliberat de o instituție medicală
-Certificat de îmbălsămare
-Autorizație de transport funerar internațional

Cuvintele clienților noștri

„Un sprijin nespus de mare”

Echipa Iuliana funerar a dat o dovadă de o seriozitate și profesionalism maxim în clipele în care eu și familia mea ne aflam într-o situație grea. Mulțumim încă odată pentru tot sprijinul acordat! Mariana

Londra - Cluj Napoca

„Promtitudine până la capăt”

De la solicitarea ofertei de preț până la depunerea unchiului meu în capela de priveghi, Iuliana Funerar ne-a dat liniște și pace familiei mele prin promtitudinea de care a dat dovadă  încă de la primele convorbiri telefonice. Mircea

Munchen - București

„Un suport de încredere”

Echipa Iuliana Funerar a fost un suport de încredere în cele mai grele clipe ale vieții mele și a familiei. Nici nu ne putem imagina cum ne-am fi putut descurca fără ajutorul Iuliana Funerar. Vă mulțumesc încă odată! Mihaela

Roma - Pitești

Solicită Ofertă

Completează formularul ca să te putem ajuta

Află costul transportului funerar internațional!

Ai verificat dacă datele introduse în formular sunt corecte?