Transport Funerar International

transport funerar international repatriere decedatiSuntem alături de Tine

Îți oferim transport funerar internațional de oriunde din Uniunea Europeană, indiferent de situație.

transport funerar international repatriere decedatiDocumentele Legale

Transportul funerar internațional se poate efectua doar cu ajutorul unor documente legale, pe care le întocmim noi.

transport funerar international repatriere decedatiEchipă Experimentată in Transport Funerar International

Echipa noastră are o experiență de peste 11 ani în transportul funerar. De aceea, garantăm faptul că vom duce întregul proces la bun sfârșit în cele mai bune condiții.

transport funerar international repatriere decedatiSicriul necesar pentru transport funerar international

Transportul funerar internațional se realizează într-un sicriu de lemn, în care se află un sicriu de zinc, sigilat, asigurat de noi.

transport funerar international repatriere decedatiPrețul Redus

Costul de transport funerar internațional depinde de țara și localitatea în care a avut loc decesul, precum și de destinația unde va avea loc ceremonia de înhumare.

Transport Funerar International din Uniunea Europeană

De peste 11 ani, la Iuliana Funerar, asigurăm transport funerar internațional și repatriere decedati din toate țările Uniunii Europene până în România.

Datorită personalului nostru calificat și profesionalismului de care dăm dovadă, garantăm păstrarea în cele mai bune condiții a persoanei decedate pe tot parcursul transportului și aducerea acesteia în țară în timp record. Astfel, asigurăm transport funerar internațional din Germania, Italia, Anglia, Belgia, Spania, Franța, Portugalia, Olanda, Polonia și din orice altă țară a Uniunii Europene.

Cum se efectuează transportul funerar?

Pentru a efectua transportul în conformitate cu legile statului unde a avut loc decesul și cu legislația internațională, este recomandat să apelezi la o companie specializată în repatriere decedati și servicii funerare.

Transportul trebuie efectuat în cel mult 72 de ore de la solicitarea serviciului, cu mașini de transport funerar dotate cu instalație frigorifică.

Cât costă repatrierea unui decedat?

Costul repatrierii persoanelor decedate variază în funcție de mai multe criterii. De aceea, firmele care asigură aceste servicii nu pot oferi un plan de tarifare standard, însă fac toate eforturile necesare pentru a obține un cost repatriere decedati cât mai accesibil.

Costurile variază în fucncție de dinstanța dintre locul în care se află decedatul și locul unde trebuie repatriat defunctul, respectiv de costurile eliberării documentelor legale.

Cum se efectuează constatarea decesului în străinătate?

Dacă decesul a avut loc într-una din țările membre ale Uniunii Europene, acesta trebuie înregistrat la autoritățile din țara respectivă. Opțional, decesul poate fi declarat și la ambasada sau consulatul României din respectivul stat, pentru a permite eliberarea unui certificat de deces românesc.

Dacă nu dorești să înregistrezi decesul la ambasadă sau consulat, atunci se va elibera un certificat de deces internațional de către autoritățile din respectivul stat. Pentru repatriere, se vor elibera și alte documente: pașaport mortuar, certificat constatator și certificat de îmbălsămare eliberate de spital și autorizație de transport funerar.

Toate aceste acte sunt necesare pentru procesul de repatriere decedati.

În cazul în care nu alegi contactarea consulatului sau ambasadei românești din țara în care a avut loc decesul, certificatul de deces românesc se va elibera în România, de către autoritățile competente din orașul de domiciliu al persoanei decedate.

transport funerar international

transport funerar international

Consultanta gratuita pentru repatriere decedati in Romania 24/7!

Autovehicule speciale si autorizate pentru transportul persoanelor decedate, transportul este efectuat in cele mai bune conditii de pastrare, igiena si siguranta.

Contactează-ne telefonic și află tot ce presupune procesul unei repatrierii funerare, respectiv să aflii toate costurile care sunt implicate.

Apelează-ne cu încredere la +4 0744-294-016 pentru a primi oferta de preț instant și pentru a afla tot ceea ce ține de un deces în străinătate.

Pe tot parcursul transportului, îți garantăm păstrarea în cele mai bune condiții a persoanei decedate, cu ajutorul mașinilor noastre funerare, dotate cu sisteme frigorifice. Îți punem la dispoziție o gamă variată de sicrie de unde poți alege, astfel încât să te poți elibera de orice grijă de acest fel.

Iuliana Funerar – Repatriere Decedati ar dori feedbackul tău. Postează o recenzie în profilul nostru Google.

Call Now Button