PROGRAM: NON STOP
CONTACTEAZă-ne La 0744294016

Repatriere Decedati Europa

Servicii complete de repatriere decedați, oriunde din Europa

În momentele dificile ale pierderii unei persoane dragi, repatrierea decedaților din Europa poate fi o provocare emoțională și logistică. La Iuliana Funerare, suntem specializați în repatrierea decedaților din diverse țări europene, oferind servicii profesionale și sprijin pentru a aduce acasă persoanele dragi într-un mod respectuos și eficient.

Ce conține serviciul de repatriere decedați

La Iuliana Funerare, scopul nostru este de a vă alătura în aceste momente dificile și de a vă oferi suportul necesar pentru repatriere. Iată ce oferă serviciul nostru complet:

Pregatirea Documentelor
pentru Repatriere

În momentele grele, formalitățile pot fi descurajante. La Iuliana Funerare, simplificăm această etapă și garantăm corectitudinea documentelor.

 • Obținerea certificatului de deces: Ne asigurăm de procurarea acestui document eficient și corect.
 • Obținerea pașaportului mortuar: Acest document este esențial pentru repatrierea decedatului. Noi vă asistăm în toate etapele pentru a-l obține.
 • Obținerea ajutorului financiar de la stat: Pentru familiile eligibile, oferim asistență în demersurile necesare obținerii ajutorului financiar de la stat.

Returnarea Persoanei Decedate
în Tara

Repatrierea este un proces complex, care necesită atenție, respect și rapiditate. Vă oferim suportul necesar pentru a vă aduce persoana dragă acasă.

 • Plecăm în orice țară din Europa: Indiferent unde a avut loc decesul, ne deplasăm prompt pentru repatrierea persoanei decedate.
 • Ne întoarcem în cel mai scurt timp posibil: Timpul este esențial. Ne asigurăm că procesul de repatriere este eficient și rapid.
 • Mijloace de transport profesioniste: Utilizăm vehicule specializate pentru a asigura transportul în condiții optime.

Asistenta Post-Repatriere și Pregatire pentru Inmormantare

După repatriere, ne dedicăm să vă oferim suport în finalizarea tuturor detaliilor legate de înmormântare te vom îndruma si iți vom explica care sunt ultimii pași.

 • Sală frigorifică adecvată: Ne asigurăm că persoana dragă este păstrată în condiții optime până la înmormântare.
 • Transport și depunere la capelă: Oferim servicii de transport și asistență pentru depunerea sicriului în capelă.
 • Ghidare pentru ultimii pași: Vă suntem alături până la final, asigurându-ne că aveți toate informațiile necesare pentru a finaliza procedurile.
repatrierea-decedatilor-transport-funerar

Cost Repatriere Decedați din Anglia

La Iuliana Funerare, ne angajăm să oferim servicii funerare de calitate și să fim transparenți în privința costurilor. Cu noi, veți găsi costuri clare și flexibile, adaptate bugetului dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă ghida și a vă oferi soluții personalizate, astfel încât să puteți onora memoria persoanei dragi într-un mod demn și respectuos. Pachetul nostru standard pentru repatriere din Anglia cuprinde:

 • Transport Funerar Internațional: Asigurăm transportul decedatului în condiții optime.
 • Certificat de Deces: Procurăm și validăm toate documentele necesare.
 • Îmbălsămare și Igienizare: Procese realizate cu respect și profesionalism.
 • Traducere Documente Oficiale: Facilităm comunicarea dintre autorități.
 • Sicriu Premium: Garantăm calitate și demnitate în aceste momente dificile.
 • Pașaport Mortuar: O documentație esențială pentru repatriere.
 • Mașină Funerară Frigorifică: Transport specializat pentru păstrarea integrității.
 • Echipă Specializată: Experții noștri sunt gata să vă asiste la fiecare pas.

De ce să alegi Iuliana Funerare?

La Iuliana Funerare, suntem dedicați să oferim servicii funerare de încredere și de calitate. Iată motivele pentru care merită să ne alegi:

Experiență Vastă în Domeniu

Avem un istoric impresionant în serviciile funerare, ceea ce ne oferă un avantaj unic în a înțelege nevoile și dorințele clienților noștri.

Solide Valori Familiale

Ca o afacere de familie, tratăm fiecare client ca pe un membru al familiei noastre, oferindu-i compasiune și respect în acele momente dificile.

Soluții Personalizate

Înțelegem că fiecare familie are nevoi unice. De aceea, oferim pachete și servicii adaptate exact cerințelor și bugetului tău.

Profesionalism la Fiecare Pas

Echipa noastră este alcătuită din experți dedicați, care garantează calitatea și standardul înalt al serviciilor oferite.

Îngrijire și Respect pentru Cei Plecați

Abordăm fiecare etapă cu cea mai mare sensibilitate și respect, știind cât de important este pentru tine să-ți iei rămas bun într-un mod demn.

Feedback Pozitiv și Recomandări

Mii de clienți profund mulțumiți și numeroasele lor recomandări atestă calitatea superioară și excelența constantă a serviciilor pe care le oferim.

Popa Dorin
Popa Dorin
2023-08-23
Profesionalism, seriozitate, omenie, experți, dedicare. Din propriul sau concediu, s.a oferit unul dintre domnii din firma sa ne ajute pe tot parcursul repatrierii. Am primit asistenta la orice ora. Pretul a fost unul dintre cele bune pe piata. Recomand 1000%. Bravo! Mulțumesc frumos!
lavinia blaga
lavinia blaga
2023-06-28
Recomand din suflet serviciile acestor oameni! Îi caracterizează promptitudinea, seriozitatea și compasiunea pentru oamenii aflați la necaz! Totul este transparent și sincer, iar ca și costuri, noi nu am găsit pe altcineva mai ieftin! Sa le dea Dzeu multă sănătate și putere de munca!
ispas bonea
ispas bonea
2021-07-02
Mii de mulțumiri pentru ajutor și calitatea serviciilor oferite. Apreciez ca ați fost alături de noi, disponibili la orice solicitare și am simțit ca ați făcut totul cu dăruire nu doar ca un serviciu prestat . Atât sicriul cât și transportul au îndeplinit toate cerințele noastre. Va rămânem veșnic recunoscatori
Brunno N.B.
Brunno N.B.
2021-04-12
Doresc sa mulțumesc colectivului acestei firme pentru modul corect, organizat, extrem de punctual în care a răspuns solicitării mele de a pregăti și desfășura protocolul incinerarii mamei mele. Personalul firmei începând cu reprezentantul ei au dat dovada unui înalt profesionalism, seriozitate și înțelegere față cerințele familiei mele. Atitudinea angajaților a fost permanent marcată de compasiune și susținere, decență și răbdare în tot ce au făcut. Recomand cu încredere această firmă celor care trec prin aceeași pierdere sufletească.
Claudiu Costin
Claudiu Costin
2021-04-08
Personal de mare incredere, care a demonstrat seriozitate in momente foarte dificile pe care le trece familia indoliata. Disponibilitate la 360 grade pentru a rezolva toate documentele necesare. Preturi foarte mici in comparatie cu agentiile di strainatate. Firma o recomand tuturor cu mult drag in momentele de necaz. Multumim inca o data pentru ajutorul acordat. Claudiu Costin din Italia.
Paula Harabagiu
Paula Harabagiu
2021-04-07
L-am cunoscut pe domnul Atilla după o cautare pe internet. Disponibilitate, preț f bun, corectitudine, rapiditate. Intr-un moment greu din viața noastră am apelat cu încredere la aceasta firma, fără sa îi cunoaștem și ne-un dat imediat încredere . Ii recomand cu toată inima. Paula(Italia,Verona)
Maria Emilia Enatescu
Maria Emilia Enatescu
2020-11-12
În cel mai greu moment, plecarea tatălui meu la îngeri, această societate s-a ocupat, cu profesionalism, de tot ceea ce este necesar, până la cel mai mic detaliu. Nu pot, să am decat cuvinte de laudă la adresa lor. În acel moment, mi-ati fost de mare ajutor.
Caliman Petru
Caliman Petru
2020-09-01
Seriozitate, profesionalism si corectitudine!

Pachetul Complet de Repatriere de la Iuliana Funerare:

Descoperă ce oferă pachetul nostru de repatriere pentru țările europene și Regatul Unit. Solicită informații detaliate pentru a cunoaște toate serviciile incluse.

Transport Specializat: Din orice țară europeană și UK.
Transport Specializat: Din orice țară europeană și UK.
Sicriu de Calitate: Robust și respectuos.
Sicriu de Calitate: Robust și respectuos.
Asistență Documentară: Gestionăm toată partea administrativă.
Asistență Documentară: Gestionăm toată partea administrativă.
Îmbălsămare Avansată: Tehnici moderne de conservare.
Îmbălsămare Avansată: Tehnici moderne de conservare.
Transport Frigorific: Vehicule moderne și sigure.
Transport Frigorific: Vehicule moderne și sigure.
Suport 24/7: Informații și sprijin continuu.
Suport 24/7: Informații și sprijin continuu.

Întrebări Frecvente (FAQ)

De-a lungul anilor, am observat că multe dintre familiile cu care lucrăm au întrebări similare în legătură cu serviciile de repatriere deceți din Europa. Am compilat această listă de Întrebări Frecvente pentru a oferi răspunsuri rapide și clare, facilitând astfel procesul în aceste momente dificile.

Echipa noastră de profesioniști este dedicată să vă ofere sprijin în momentele grele. Suntem disponibili 24/7 pentru a vă oferi informații utile și pentru a vă ajuta cu toate aspectele legate de serviciile funerare.

In Satu Mare, oferim o gama larga de servicii funerare. Acestea includ, dar nu se limitează la servicii funerare complete, transport funerar, repatriere, pregătirea decedatului, furnizarea sicrielor, coroane funerare si organizarea înmormântărilor.

Serviciile funerare complete din Satu Mare includ toate aspectele organizării unei înmormântări. Acestea includ transferul decedatului, pregătirea și îmbălsămarea acestuia, furnizarea sicriului, pregătirea actelor necesare, organizarea ceremoniei și asistenta familiilor în toate formalitățile.

Da, oferim coroane funerare de calitate la agenția noastră din Satu Mare. Acestea pot fi personalizate conform preferințelor dvs. De asemenea, putem oferi și alte aranjamente florale pentru ceremonie.

Oferim o varietate de sicrie în Satu Mare, includând sicrie din lemn masiv, sicrie din lemn furniruit și sicrie din metal. Avem modele și dimensiuni diferite pentru a se potrivi preferințelor și necesităților fiecărei familii.

Noi ne ocupăm de transportul persoanei decedate în Satu Mare, utilizând vehicule specializate și respectând toate normele și regulamentele în vigoare. Echipa noastră se asigură că transportul se face în siguranță și cu respect față de persoana decedată și familia acesteia.

Iuliana Funerare e aici pentru tine. Contactează-ne la orice oră!

Servicii Integrate de Repatriere

Echipa noastră asigură o gamă completă de servicii de repatriere, facilitând fiecare etapă a procesului în momente atât de sensibile.

Transparență și Integritate în Costuri

Îți prezentăm costurile deschis și fără surprize, punând accent pe claritate și corectitudine în fiecare detaliu.

Experiență de Peste 17 Ani în Serviciile Funerare

În momentele cele mai dificile, experiența noastră de peste 17 ani stă mărturie dedicării și profesionalismului cu care abordăm fiecare caz.

[contact-form-7 id="217"]