Servicii de Repatriere Decedati Romania

Iuliana Funerar - peste 13 ani experienta in Repatriere Decedati Romania

La Iuliana Funerar, de peste 11 ani îți asigurăm sprijinul de care ai nevoie în cele mai dificile momente. Dacă ai pierdut o persoană dragă în orice țară de pe teritoriul Uniunii Europene (Franța, Italia, Germania, Spania, Portugalia, Belgia, Austria, Ungaria, Anglia etc), noi îți asigurăm transportul sigur al defunctului până în localitatea din România unde va avea loc ceremonia funerară. Respectiv toate lucrurile care implică o asemenea situație: documente legale, sicriu, îmbălsămare, cruce de lemn, etc.

Servicii de Repatriere Decedati in Romania

Care sunt tarile din care se realizeaza serviciile de repatriere decedati?

Romania

Ungaria

Cehia

Slovacia

Italia

Germania

Austria

Elvetia

Luxembourg

Belgia

Olanda

Franta

Spania

Portugalia

Anglia

Irlanda

Danemarca

Suedia

Norvegia

Finlanda

Bulgaria

Grecia

Slovenia

Executam Repatrieri din intreaga Europa

Repatrierile se execută din Europa, și anume: Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Italia, Germania, Austria, Elvetia, Luxembourg, Belgia, Olanda, Franta, Spania, Portugalia, Anglia, Irlanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Bulgaria, Grecia si Slovenia

Asistenții noștri sunt activi non-stop, iar consilierul de caz care este responsabil de efectuarea operațiunilor în scopul repatrierii, vă va înștiința referitor la desfășurarea situației dumneavoastră. Acțiunile de repatriere reprezintă caracteristici individuale aferente țării unde a avut loc decesul, aspecte luate în considerare de echipa noastră, pentru ca demersurile să fie legale.

Echipa noastră cuprinde reprezentanți care cooperează cu noi, pentru intocmirea și administrarea cât mai rapidă a documentelor de repatriere, în majoritatea orașelor din Belgia, Italia, Olanda și Spania.

Va rugam sa ne contactati pentru a oferi un pret pentru repatriere decedati.

Repatrierea se efectuează astfel:

Dobândirea documentelor de repatriere, taxele standard aparținătoare instituțiilor de stat fiind incluse;

Dobândirea documentelor se realizează prin îndeplinirea unor procedee proprii, pentru obținerea tuturor actelor necesare în vederea pașaportului mortuar. Pașaportul mortuar reprezintă documentul care autorizează tranzitul mașinii până la destinație.

Sicriu de repatriere echipat conform normelor legale;

Sicriul de repatriere trebuie sa fie potrivit jurisprudenței fiecărei țări din Uniunea Europeană, aceste norme sunt respectate în totalitate de agenții noștri competenți. Sicriele au modele și dimensiuni variate pentru a ne adapta nevoilor familiei îndurerate, în același timp vom fi atenți la prevederile legale specifice țării de unde se va executa repatrierea.

Îmbălsămarea sau alte procedee, acestea nu sunt obligatorii în toate statele;

Tanatopraxia se va îndeplini sau nu, conform normelor țării unde a avut loc decesul. În unele țări acest lucru este indinspensabil, în altele obțional, iar în cazul Italiei ilicit fiind substituit de seringa conservatoare.

Transport funerar internațional

Transportul va fi realizat cu autospeciale funerare autorizate, igienizate si întreținute, fiind dotate cu sistem frigo. Șoferii autospecialei sunt profesioniști, ținuta si conduita fiind impecabile, manifestând respect față de meseria lor. Mașinile sunt dotate cu cărucioare extensibile pentru o manevrare mai ușoară a sicrielor. Echipa nostră își ia angajamentul ca fiecare repatriere să fie efectuată în conformitate cu prevederile legale și a cerințelor individuale ale familiilor îndoliate. Pentru noi valorile morale sunt importante și manifestăm stimă, seriozitate, promptitudine, empatie și înțelegerea tuturor situaților.

Organizarea Repatrierii decedatilor din Europa

Organizarea repatrierii se realizează în mod profesionist, personalul este bine pregătit, mașinile sunt noi iar sicriele calitative și echipate adecvat.

La sosirea la destinatie, nu sunteti singuri! În caz de necesitate, asociatul nostru, din zona respectivă, va sta la dispoziția dumneavoastră necondiționat pentru realizarea ceremoniei funerare necesară inhumării decedatului.

Organizăm totul pentru dumneavoastră, incât să vă luam această povară dificilă, oferindu-vă timpul necesar pentru depășirea acestor momente grele și pentru a petrece ultimele clipe langă persoana decedată.

Suntem echipa potrivită pentru dumneavoastră în aceste clipe dificile!

Call Now Button