Servicii Funerare

[vc_row content_placement=”middle” parallax=”content-moving” parallax_image=”3318″][vc_column][vc_column_text]

 

Servicii funerare complete

non-stop

 

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1467182961137{padding-right: 30px !important;padding-left: 30px !important;}”][vc_column][tr_h5_about_section_five sec_image=”4272″ main_title=”servicii funerare” sub_title=”complete” main_content=”Când o persoană dragă pășește în viața de apoi, știi că te așteaptă o perioadă de momente dificile atât pe plan spiritual cât și financiar. Ești nevoit să parcurgi un întreg proces necesar organizării unei înmormântări, de la transportul persoanei decedate până la cimitir și până la organizarea slujbei de la biserică și a evenimentului pentru invitați.

Știm că în astfel de momente, cel mai mult ai nevoie de liniște și de cât mai puține griji. De aceea, echipa Iuliana Funerar îți stă la dispoziție cu servicii funerare complete. Astfel, noi te ajutăm cu toate demersurile necesare, de la alegerea sicriului, la transportul persoanei decedate și organizarea înmormântării.

Încă din 1997, existăm pe piață pentru a alina suferința românilor care au pierdut pe cineva drag. Inițial, activitatea noastră consta în confecționarea articolelor funerare și distribuirea sicrielor. Însă, de-a lungul timpului, ne-am extins serviciile pe partea de servicii funerare complete și repatriere decedați, reușind să dăm dovadă mereu de profesionalism și seriozitate. Astfel, am devenit parteneri de încredere pentru furnizarea de servicii funerare de înaltă calitate în Satu Mare și împrejurimi.

Te afli în situația de a fi pierdut pe cineva drag?

Noi îți suntem alături cu servicii funerare complete, la standarde înalte de calitate.” button_link=”servicii-funerare-iuliana.ro/contact” button_label=”Contacteaza-ne”][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1467182961137{padding-right: 30px !important;padding-left: 30px !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row]