servicii-funerare-iuliana.ro

Repatriere Decedati 2021 - Repatriere Decedati din Europa

Repatriere Decedati

repatriere decedati

repatriere decedati

Repatriere Decedati Din Europa în România

Îți oferim sprijin în cele mai grele momente ale vieții.

Suntem aici să te ajutăm – Asigurăm repatriere decedați de oriunde din Uniunea Europeană, în orice situație.

Firma repatriere decedati in Romania

Contacteaza-ne

Ne poti contacta NON-STOP prin telefon sau prin e-mail, poti sa folosesti si formularul de contact de mai jos


  Repatriere Decedați din Uniunea Europeană

  La Iuliana Funerar, de peste 11 ani îți asigurăm sprijinul de care ai nevoie în cele mai dificile momente. Dacă ai pierdut o persoană dragă în orice țară de pe teritoriul Uniunii Europene (Franța, Italia, Germania, Spania, Portugalia, Belgia, Austria, Ungaria, Anglia etc), noi îți asigurăm transportul sigur al decedatului până în România.

  Pe tot parcursul transportului, îți garantăm păstrarea în cele mai bune condiții a persoanei decedate, cu ajutorul mașinilor noastre omologate UE. Îți punem la dispoziție o gamă variată de sicrie de unde poți alege, astfel încât să te poți elibera de orice grijă de acest fel.

  Servicii Complete de Repatriere Decedati

  În plus, la Iuliana Funerar îți oferim servicii funerare complete, fiind alături de tine pe tot parcursul procesului funerar. De la întocmirea documentației necesare și până la transportul la capelă, noi ne ocupăm de tot.

  Transportul persoanelor decedate între anumite țări se poate face doar respectând condițiile de transport și deținând toate actele necesare repatrierii. Datorită experienței noastre îndelungate în acest demers, îți punem la dispoziție toate facilitățile noastre, astfel încât tot procesul să se realizeze în cel mai scurt timp, iar sicriul să ia imediat drumul spre România.

  Cum procedam in cazul unui deces in strainatate?

  Experiență Îndelungată in Repatriere Decedati

  Șoferii noștri sunt profesioniști în domeniul transportului funerar, iar mașinile din cadrul flotei noastre sunt verificate la zi pentru a reduce la minim riscul apariției unor defecțiuni tehnice. Indiferent de localitatea sau țara din Uniunea Europeană în care s-a produs decesul, noi suntem pregătiți să facem toate demersurile necesare repatrierii.

  Dacă te afli în situația de a fi pierdut pe cineva drag într-o țară din Uniunea Europeană, noi îți stăm la dispoziție asigurând toate serviciile necesare de repatriere decedați. Contactează-ne imediat ce ai aflat vestea, pentru a reduce la minim timpul necesar transportului funerar.

   

   

  Cum se efectuează constatarea decesului în străinătate?

  Dacă decesul a avut loc într-una din țările membre ale Uniunii Europene, acesta trebuie înregistrat la autoritățile din țara respectivă. Opțional, decesul poate fi declarat și la ambasada sau consulatul României din respectivul stat, pentru a permite eliberarea unui certificat de deces românesc.

  Dacă nu dorești să înregistrezi decesul la ambasadă sau consulat, atunci se va elibera un certificat de deces internațional de către autoritățile din respectivul stat. Pentru repatriere, se vor elibera și alte documente: pașaport mortuar, certificat constatator și certificat de îmbălsămare eliberate de spital și autorizație de transport funerar.

  Cost repatriere decedati: Cat costa repatrierea unei persoane decedate in strainatate?

  Suna acum – 0744 294 016

  Toate aceste acte sunt necesare pentru procesul de repatriere decedati.

  În cazul în care nu alegi contactarea consulatului sau ambasadei românești din țara în care a avut loc decesul, certificatul de deces românesc se va elibera în România, de către autoritățile competente din orașul de domiciliu al persoanei decedate.

  Cum se efectuează examinarea trupului neînsuflețit?

  După anunțarea autorităților din țara unde a avut loc decesul, examinarea trupului se va face în funcție de condițiile care au provocat decesul.

  Dacă moartea s-a produs într-un spital, medicii sunt obligați să facă autopsia anatomo-patologică, pentru a confirma sau completa diagnosticul clinic. La alegerea familiei, pe baza unei decizii scrise, se poate alege să nu se efectueze autopsia.

  Dacă moartea s-a produs în condiții suspecte sau necunoscute, autoritățile din țara respectivă sunt obligate să solicite medicilor efectuarea autopsiei anatomo-patologică.

  În urma acesteia se poate investiga cazul și se poate efectua repatrierea decedatului.

  Cum se efectuează transportul funerar?

  Pentru a efectua transportul în conformitate cu legile statului unde a avut loc decesul și cu legislația internațională, este recomandat să apelezi la o companie specializată în repatriere decedati și servicii funerare.

  Transportul trebuie efectuat în cel mult 72 de ore de la solicitarea serviciului, cu mașini de transport funerar dotate cu instalație frigorifică.

  Iuliana Funerar – firma prestare servicii repatriere decedati in Romania cu experienta de peste 11 ani in domeniu

  Cât costă repatrierea unui decedat?

  Costul repatrierii persoanelor decedate variază în funcție de mai multe criterii. De aceea, firmele care asigură aceste servicii nu pot oferi un plan de tarifare standard, însă fac toate eforturile necesare pentru a obține un cost repatriere decedati cât mai accesibil.

  Costurile variază în fucncție de dinstanța dintre locul în care se află decedatul și locul unde trebuie repatriat defunctul, respectiv de costurile eliberării documentelor legale.

  Suna acum – 0744 294 016

  Iuliana Funerar – Repatriere Decedati ar dori feedbackul tău. Postează o recenzie în profilul nostru Google.

  Whatsapp
  Call Now Button